Baby op vakantie (No Comments)

Op vakantie met je allerliefste baby en je wilt natuurlijk niets vergeten. Sowieso heb je meer bagage. Je wilt genoeg bij je hebben, maar ook weer niet teveel. Dus wat is slim? Bekijk hier een handige lijst met een overzicht van spullen die voor jou en je kind onmisbaar zijn.

  • Baby-reisapotheek; In de meeste vakantielanden zijn medicijnen goed verkrijgbaar. Toch is het slim om van te voren een reisapotheekje samen te stellen. Want je zult zien dat je kind juist in het weekend, ´s avonds of ´s nachts niet lekker wordt of koorts krijgt.
  • Kleding; Houd rekening met grote temperatuurverschillen en trek je kind(eren) kleding in laagjes aan. Controleer op tijd of de zomerkleertjes goed passen. Neem steeds een setje reservekleding mee voor kleine ongelukjes.
  • Leukste onderweg-speelgoed; Neem in elk geval ene of twee lievelingsspeelgoeden mee van je baby. Houd er rekening mee dat het speelgoed vuil kan worden.    Tijdelijke kortingsactie van Walzkidzz
    Profiteer nu van een kortingscode bij Walzkidzz, u kunt nu verzendkostenvrij producten bestellen! Let wel, de actie geldt maar tot 7 juni a.s. dus opschieten. Profiteer nu! Bij uw bestelling dient u de verzendkostenvrije leveringscode “826626” op te geven.

    De belangrijkste actievoorwaarden zijn als volgt. Deze actie geldt van 18 mei t/m 7 juni 2009. De verzendkosten, normaal €4,95, worden slechts éénmalig in mindering gebracht bij een online bestelling. Deze is niet overdraagbaar en cumuleerbaar met andere promotionele acties. de korting geldt niet bij een bestelling met een cadeaubon. De minimale bestelwaarde is €25,- waarbij betaling in contanten mogelijk is.


  • Leave a Reply