Groeit mijn baby wel genoeg? (No Comments)

Ben je benieuwd of je baby genoeg groeit? Om te beginnen; maak je niet teveel zorgen. Volg de adviezen van het consultatiebureau op. En wees geduldig voor je baby, wees niet te veeleisend en ambitieus.


online adverteren www.m4n.nl Het is normaal dat nieuwe moeders zich zorgen maken over de groei van hun baby: “Eet hij wel genoeg?” “Weegt hij voldoende voor zijn leeftijd?” Vergeet niet dat iedere baby anders is en op een ander moment de bekende mijlpalen in zijn ontwikkeling bereikt. Toch is het belangrijk om op het consultatiebureau de ontwikkeling van je baby te bespreken. Wees niet bang om vragen te stellen, het consultatiebureau is gewend om bezorgde moeders compleet en duidelijk te informeren!
Daar wordt een groeicurve van je baby bijgehouden, waarop zijn ontwikkeling in lengte en gewicht zichtbaar is. Dit wordt bij ieder bezoek bijgewerkt, maar je kunt zelf ook de groei van je baby bijhouden. Hoe beter je ge─źnformeerd bent over de gezondheid en de ontwikkeling van je baby, hoe beter.

Leave a Reply