Deze site maakt gebruik van en plaatst mogelijk cookies op uw computer. Wilt u dit niet? Verlaat dan deze website.

Over deze site (No Comments)

Ik ben erg blij om met deze website te beginnen! Ik ben een jonge moeder van 30 jaar en zal mijn ervaringen met mijn pasgeboren baby met jullie delen. Alle ervaringen die ik heb opgedaan en alle tips en weetjes die ik op internet vind, zowel tijdens mijn zwangerschap als nu tijdens mijn kraamtijd en korte moederschap, zal ik op deze website op gaan nemen! Ik noem wat onderwerpen; keizersnede, bezoek tijdens kraamtijd, de zwangerschap, hoe voel je je lekker, weer aan het werk gaan, het dilemma tussen bij je kind zijn en werken, flesvoeding, en nog vele andere onderwerpen. Ik hoop andere moeders te kunnen helpen en een klein bedragje bij te verdienen aan de reclame’s. Dus klikken graag (aanstaande) moeders!

Mama
Carob creates supersites

Deze website wordt uitgegeven door Carob.
Op deze website zijn onze disclaimer en bepalingen omtrent auteursrecht van toepassing.
Heeft u vragen of opmerkingen? Mail ons op info@carob.nl.
Bekijk onze andere websites.